Tabiat Ana'dan Fethiye Basınına Gözleme Partisi

Fethiye'nin Yanıklar Mahallesi'nde hizmet veren Tabiat Ana Kahvaltı Bahçesi, Fethiye'de faaliyette bulunan basın çalışanlarına gözleme partisi verdi. Yorgunluklarını, gün arasında bu doğal mekanda atan basın çalışanları kısa süreliğine de olsa işten uzak keyifli dakikalar geçirdiler.

  • 1830
TAKİP ET

Fethiye basını, dün öğle saatlerinde yoğun tempolarına ara vererek doğal bir mekanda dinlenme fırsatı buldu. Fethiye'nin Yanıklar Mevkii'nde 1.5 yıl önce hizmet vermeye başlayan Tabiat Ana Kahvaltı Bahçesi sahibi Abdullah Aydın, Fethiye basınını gözlemelerle ağırladı.
İşletme Sahibi Abdullah Aydın yaptığı açıklamada, Fethiye basınının A Takımını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek “ basın emekçilerimizi bu doğal mekanda yine doğal ürünümüz olan ve tam buğdaydan yaptığımız gözleme ikram ederek ağırlamak istedik. Farklılığımızı gelen misafirlerimizin memnuniyetinden anlıyoruz ancak siz değerli basın çalışanlarımıza da gözleme ikramımızla kendimizi anlatmak istedik. Ürünlerimizin %80'i kendimize ait. Gelen misafirlerimiz ağız tadıyla doğal ürünlerimizle kahvaltı yapıyor. Önümüzdeki geniş yeşil alanımızla da kır düğünleri, kına geceleri, doğum günü partileri ve sünnet organizasyonlarına ev sahipliği yapıyoruz. Mekanımız alkolsüz de olduğu için daha çok tercih ediliyor. Ailelerimizin çocukları oyun parkında oynarken anne babalar da buranın keyfini çıkartıyorlar. Misafirlerimize inek sağımını gösteriyoruz, etrafımızı tanıtıyoruz ve bu onların daha çok ilgisini çekiyor” diye konuştu.
Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı ve Ege Gazetesi Sahibi Mesut Bölük ise davet ile ilgili olarak Abdullah Aydın'ın geçmiş yıllarda da basın camiasıyla hep içiçe olduğunu dile getirerek şu açıklamalarda bulundu. “ Abdullah bey hiçbir zaman bizle bağlantısını koparmadı ve yıllar sonra mekanına bizi davet ederek biraraya gelmemizi istedi. Gözleme ve ayran ikramıyla bizi ağırladı ancak asıl amaç biraraya gelip sohbet etmek. Bu yüzden kendilerine çok teşekkür ediyoruz”

Bakmadan Geçme