Seydikemer'de Covid-19'a Karşı Denetimler Yapıldı

İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği 'Korona virüs denetimleri' genelgesi kapsamında, Seydikemer ilçesinde iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları ve taksi durakları alışveriş alanları ve lokantalarda denetimler yapıldı. Denetimlerde Jandarma, Polis ve Zabıta ekipleri vatandaşları kurallara karşı uyardı. 

  • 802
TAKİP ET

İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği "Korona virüs denetimleri" genelgesi kapsamında, Seydikemer ilçesinde; iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları ve taksi durakları alışveriş alanları ve lokantalarda denetimler yapıldı. Denetimlerde Jandarma, Polis ve Zabıta ekipleri vatandaşları kurallara karşı uyardı.


İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi kapsamında dün ikinci kez Türkiye genelinde eş zamanlı denetimler yapıldı. Seydikemer ilçesinde Jandarma, Polis ve Zabıta ekipleri ilçe genelinde en kapsamlı Covid-19 denetimi yaptı. İlçede sosyal mesafe kuralı, hijyen ve maske kullanımı zorunluluğuna uyulup uyulmadığı denetlendi.


Seydikemer Belediyesinden yapılan açıklamada; “Zabıta ekiplerimiz, Polis ve Jandarma ekipleriyle birlikte İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelge çerçevesinde esnaflarımıza uyarılarda bulunarak, denetimlerine devam ediyor. Ülkemiz genelinde; Koronavirüs vakalarının yeniden yükselişe geçmesi nedeniyle tüm vatandaşlarımızın, sosyal mesafe kuralları ve maske konusunda hassas olmalarını önemle rica ediyoruz” denildi.

Yorumlar 1
Deniz 12 Ağustos 2020 14:54

Hala hiçbir önlem yok malesef.denetimler siklastirilmali.zaten covid 19 dan önce de olması gereken seylerdi bunlar.virus sayesinde biraz temizlik öğrendiler.

Bakmadan Geçme