SEYDİKEMER BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çökek Mahallesi'nde yol bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlar özverili çalışmalardan dolayı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e teşekkür etti.

  • 1673
TAKİP ET

Seydikemer Belediyesi ilçedeki mahallelerinin daha yaşanabilir olması için çalışmalarına devam ediyor. Seydikemer'in dört bir yanında rutin olarak gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bozuk yollar vatandaşların daha rahat bir ulaşım sağlaması için yenileniyor. Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çökek Mahallesi'ndeki yol bakım çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan asfalt çalışması sonucu 3 buçuk kilometrelik yol asfaltlandı.
Seydikemer Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarının çok memnun edici olduğunu vurgulayan Çökek Mahalle Muhtarı Süleyman Fahri Bildirici; “Değerli başkan yardımcımız Ramazan Kaynak, yapılan işleri yerinde kontrol ediliyor. Bu çalışmaları an be an takip ediyorlar. Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve ekibine teşekkür ediyorum. Köylülerimiz buradalar. Onlar da yapılan çalışmalardan memnunlar. Teşekkür ederiz” diye konuştu.
Çökek Mahallesi'nden Ömer Bildirici; “Köyümüze yapılan hizmetlerden dolayı başkanımıza ve muhtarımıza teşekkür ediyoruz. Yapılan hizmetlerden memnunuz. Hem muhtarımızdan hem Yakup Başkanımızdan hem Ramazan Başkanımızdan memnunuz” dedi.

Bakmadan Geçme