Selahaddin Dinçel: 'Genç Oyuncularımız A Takımda Performansını Artırıyor'
Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 6. hafta karşılaşmasında Fethiyespor, sahasında ağırladığı Yeni Mersin İdman Yurdu'nu 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, değerlendirmelerde bulundu.
Dinçel, Mersin İdman Yurdu'nun lig başlangıcında transfer yasağı ve kadro yapılanması nedeniyle hazır olmadığını düşündüklerini ancak takımın tecrübeli oyuncularla güçlendiğini söyledi. 'Bu takımı asla küçümsemedik. Önemli olan bizim oynayacağımız maçtı. Ciddi şekilde hazırlandık ve istediğimiz 3 puanı aldık' dedi.
Önlerinde zorlu bir süreç olduğunu vurgulayan Dinçel, önümüzdeki 30 günde oynayacakları 6 resmi maçın planlamasını paylaştı. Arnavutköy deplasmanı ile başlayacak süreçte, iç sahada Adana, Isparta deplasmanı, Kırklareli iç saha, Dersim kupası ve Menemen deplasmanı maçlarının yer aldığını belirtti. Dinçel, 'Bu süreci en iyi şekilde geçirmek istiyoruz. Her hafta istediğimiz sonucu alarak hedefimize ulaşmayı planlıyoruz' diye konuştu.
Dinçel, genç oyunculara verdikleri önemden de bahsederek, 16 yaşındaki Ömer Faruk'un ilk kez A takımda süre aldığını ve 17 yaşındaki Arda'nın geçen sezondan beri A takımda görev yaptığını ifade etti. 'Genç oyuncularımız U19 takımıyla maçlar yapıp deneyim kazanıyor, A takım bünyesinde de gelişimlerini sürdürüyor' dedi.
Teknik direktör, taraftar grubu Apaçi'nin başlattığı 'Küfürsüz Tribün' kampanyasına da destek verdi. Dinçel, 'Minik taraftarlarımıza boyama kitapları ve setleri hediye ettiler. Bu farkındalık çağrısına sonuna kadar destek veriyoruz' ifadelerini kullandı.