Sahil Bandı İşletmecileri ziyarette bulundu

Fethiye Körfezi manzarasındaki sahil bandı işletmecileri Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve Fethiye belediye Başkanı Alim Karaca'ya ziyarette bulunarak kısıtlamanın ardından açılacak sezon ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. 

  • 1099
Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET

Fethiye sahil bandı işletmecileri de 17 günlük kısıtlamanın yanı sıra yaklaşık 1 yıldan bu yana mekanların kapalı kalmasından dolayı zor günler yaşıyor. Kısa süreli zaman zaman açılan işletmelerin Ramazan Bayramının ardından Covid-19 tedbirleri alınarak açılıp, açılmayacağı yaklaşan turizm sezonunda işletmelerin durumunun ne olacağı ve diğer sıkıntılar konusunda Kaymakam Eyüp Fırat ve Belediye Başkanı Alim Karaca ile birer görüşme yaptılar. Fethiye'nin en özel mekanlarının bulunduğu sahil bandın da pandemi dönemi boyunca işletmeler kapalı kalınca onlarca işçi ve personelde işsiz kalmıştı. Sahil bandındaki işletmeciler adına kısa bir açıklama yapan Boğaziçi Restoran sahibi Aydın Ertemli, “Sahil bandındaki işletmeler olarak sezona açılmayı bekliyoruz” dedi.

Ertemli, “Herhangi bir sorunumuz yok. Sadece bir ziyaretti. Bu pandemi döneminde hem Kaymakam Beyi hem de Belediye Başkanımızı ziyarete geldik. Güncel konuları konuştuk. Sorun olduğu için gelmedik. Sohbet etmek için geldik. Sahil bandındaki son durum açılmasını bekliyoruz. Biran önce kısıtlamanın bitmesi, normal hayata dönmeyi ve insanların o gülen yüzlerini görmek istiyoruz. Sözleşmeler ile ilgili olarak her hangi bir gelişme yok ortada bir mahkeme süreci var. Bir sorun olacağını zannetmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme