Pastanedeki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı
Antalya'da dün akşam kendisine ait pastanede çalışan genç kadın ve arkadaşını tabancayla öldürüp intihar eden Antalya Pastacılar Odası Başkanı olayının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, kavga anında oda başkanının belindeki silahı çıkartıp ateş ettiği anlar yer aldı.
Olay, dün akşam saat 22.30 sıralarında Kepez ilçesi Yeni Mahalle 2428 Sokak üzerinde bulunan pastanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya Pastacılar Odası Başkanı K. Üre'ye (54) ait iş yerinde çalışan E. Kılıç (32) ile arkadaşı H. Fırat (30) pastanede bir araya gelerek sohbet etmeye başladı. Bir süre sonra iki gencin yanına gelen K. Üre ile H. Fırat arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada Üre, üzerinde bulunan silahı çıkartarak ateş etmeye başladı.
Üre'nin silahından çıkan kurşunların isabet ettiği H. Fırat ve E. Kılıç ağır yaralandı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, K. Üre aracı ile bölgeden uzaklaştı.
Habipler Mahallesi 5509 Sokak üzerinde aracını durduran Üre, araç içerisinde silahı ile hayatına son verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yakındaki hastanelere kaldırılan H. Fırat ve E. Kılıç doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede çok saylıda boş kovana rastladı.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, hayatını kaybedenlerin cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna sevk edildi. Öte yandan, olay anına ait güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde Antalya Pastacılar Odası Başkanı K. Üre ile H. Fırat’ın kavga ettiği anlar ve ardından Üre’nin belindeki silahı çıkartıp ateş ettiği anlar yer aldı. Görüntünün devamında ise, mermilerin isabet ettiği H. Fırat ve araya giren pastane çalışanı E. Kılıç’ın yere yığıldığı görüldü.