Ölüdenizspor Barbunn'da kahvaltıda bir araya geldi
Fethiye'nin gözde mekanı Barbunn'da bir araya gelen Ölüdenizspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını değerlendirerek hedefinin BAL Ligi olduğunu açıkladı.
Muğla’nın Fethiye ilçesini temsil eden Ölüdenizspor, yeni sezon öncesi Barbunn’un düzenlediği kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Takımın futbolcuları, teknik heyeti ve yöneticileriyle birlikte katıldığı etkinlikte, yeni sezonun hazırlıkları ve hedefleri konuşuldu.
Ölüdenizspor Başkanı Oğuz Vesekci, organizasyonda yaptığı açıklamada, Barbunn ailesine teşekkür ederek şunları söyledi:
“Barbunn ailesine bu güzel davet için teşekkür ederiz. İlk hazırlık maçına Marmaris’e gidiyoruz. Güzel bir birliktelik içindeyiz, takım aile moduna girdi. Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. İnşallah bugün güzel bir maç yapıp geleceğiz.”
Yeni sezondan beklentilerinin yüksek olduğunu vurgulayan Vesekci, hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig (BAL Ligi) olduğunu ifade ederek, “En kötü bir play-off istiyoruz. Ona göre bir takım kurduk. Oyuncularımız motive, hepsi tecrübeli ve yüzde 80’i BAL Ligi’nden gelme isimler. Zorlu bir lig olacak ama biz kendimizi güçlü görüyoruz.” dedi.
Başkan Vesekci ayrıca, sezon öncesi hazırlıkların manevi yönüne de değinerek, “Önce her şey Allah’tan. Biz inançlı insanlarız, duamızı ettik, kurbanımızı kestik. Hayırlısıyla iyi bir sezona başladık.” ifadelerini kullandı.
Sosyal medyada büyük ilgi gören doğa antrenmanları hakkında da konuşan Vesekci, takımın motivasyonunun üst seviyede olduğunu belirterek, sezonun güçlü bir şekilde başlaması için çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.