Öğrencilere Başarı Belgeleri Törenle Takdim Edildi

Fethiye'de hizmet sunan Özel Fenomen Çocuk Kulübü tarafından düzenlenen deneme sınavında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeleri törenle takdim edildi. Program sonunda öğrenciler, günün anısına pasta kestiler.

  • 1576
TAKİP ET

Uzman kadrosu ve eğitim danışmanlığı çalışmaları ile adından söz ettiren Özel Fenomen Çocuk Kulübü, deneme sınavında başarılı olan öğrenciler için kutlama etkinliği düzenledi. Özel Fenomen Çocuk Kulübü'nde gerçekleştirilen organizasyona Kurum Müdürü Cemil Karaçete, idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Sohbet havasında geçen belge takdiminde, Müdür Karaçete öğrencileri başarısından dolayı kutlandı.

Özel Fenomen Çocuk Kulübü Müdürü Cemil Karaçete yaptığı açıklamada, “Geleceğe ışık saçan çocuklar yetiştirme misyonuyla çıktığımız bu yolda, elbette yalnız değiliz. 20 yıldır içinde olduğumuz eğitim camiasında başarılı çocuklar yetiştirdik ve güzel insanlar biriktirdik. Vizyonumuz her alanda kendini ve dünyayı tanıyan çocuklar yetiştirerek, başarının ilk adımlarına şahit olmak. Biz kimiz, bir biriz. Biz aynı çatı altında bir araya gelmiş bir mozaiğiz. Her güzel şey sevmekle başlar. Ve biz Fenomen Çocuk Kulübü'nü çok sevdik” şeklinde ifadeler kullandı.

Daha sonra sınıflarına göre başarılı öğrenciler tek tek anons edilerek, başarı belgeleri sunuldu. Son olarak öğrenciler günün anısına pasta keserek, tören sonlandırıldı.

Bakmadan Geçme