Müzikli Fethiye Akşamları Etkinlikleri Başladı
Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen 'Müzikli Fethiye Akşamları' etkinliği, 3 Temmuz Çarşamba günü Bahriye Üçok Parkı'nda başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği müzikli akşamlar, yaz boyunca çeşitli mahalle ve parklarda sürecek.
Belediye sanatçıları ve Fethiye Belediyesi Orkestrası’nın sahne aldığı organizasyonun ilk gecesinde Adem Kazan, Mustafa Selçukoğlu ve Yaşar Enez sahne aldı. Sanatçılar, seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı.
Fethiye Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Yaz boyunca farklı mahallelerde sürpriz sanatçılarla konserlerimiz devam edecek. Halkımızı müziğin birleştirici gücüyle bir araya getirmeye devam edeceğiz.” denildi.