Muğla'da İlk Teravihte Camiler Doldu
2026 yılı Ramazan ayının ilk teravih namazı dolayısıyla Muğla genelindeki camiler doldu taştı. Vatandaşlar, Ramazan'ın manevi iklimini birlikte idrak etmek için camilere akın etti.
Başta Menteşe Kurşunlu Camii olmak üzere Muğla’nın dört bir yanındaki camilerde saf tutan vatandaşlar, ilk teravih namazında aynı heyecan ve coşkuyu paylaştı.
Namaz öncesinde Kurşunlu Camii’nde vaaz veren Muğla İl Müftüsü Dr. Rüstem Can, bir Ramazan ayına daha kavuşmanın sevinci içerisinde olduklarını ifade ederek tüm vatandaşların Ramazan-ı Şerif’ini tebrik etti.
Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve bereket ayı olduğuna dikkat çeken Müftü Can, bu mübarek günlerin ibadet, dayanışma ve kardeşlik duygularıyla değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.