METE 'HİÇ KİMSEYE ARKADAN SARILMADIM'

Türk Kızılay Muğla Şube Başkanı Yusuf Kayacık'ın görevden alınmasının ardından yaptığı açıklamasında, Ak Parti'den istifa edecek misiniz sorusuna verdiği cevap üzerine AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'den açıklama geldi. 

  • 1430
TAKİP ET

Haber: Esma Turan

Türk Kızılay Muğla Şube Başkanı Yusuf Kayacık'ın Hamza Yerlikaya'nın Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasıyla ilgili attığı tweet sonrası, Kızılay Genel Merkezi Kayacık ve yönetimini görevden almıştı. Kayacık ve yönetimi görevden alınmasının ardından bir basın açıklaması yaptı. Kayacık'ın basın açıklamasın da "Ak Parti'den istifa edecek misiniz?" sorusuna, “Sırça köşklerde oturmakla, insanları küçük görmekle, bir kırmızı valizle gelip, trilyoner olmakla siyasetçi olunmuyor. Siyasetçi olmak için milletin içinde olacaksınız. Biz milletin içindeyiz Allah'a şükür” cevabını vermişti.

" Hiç Kimseye Arkadan Sarılmadım"

Kayacık'ın verdiği bu cevap üzerine, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Mete, "Sn kayacığın “kırmızı bavulla gelip trilyoner olmakla siyasetçi olunmuyor” cümlesindeki kırmızı bavullu olan benim. Zira bir söyleşide Marmaris'e 1993 yılında kırmızı bir bavulla geldiğimi söylemiştim, ama trilyoner olan kim bilmiyorum. Olsamda bu kendisini hiç ilgilendirmez. Kendi başarısızlığına kılıf ve suçlu aramaya çalışan kendisine siyasi bir hamle yapıldığını iddia eden kişi bilsin ki ben kimsenin ayağını kaydırmaya çalışmadım mücadele ettikleriyle hep göz göze göğüs göğüse mücadele ettim. Hiç kimseye arkadan sarılmadım."ifadelerine yer verdi.

"Boş Teneke Çok Ses Çıkarır"

Mete, açıklamasına şu şekilde devam etti, "Hayatı boyunca entrika peşinde olanların sosyal medyada yalan ve iftira atıp birebirde “sevgili kardeşim”diye mesaj atan omurgasızların bunu anlamasını beklemiyorum. Boş teneke çok ses çıkarır diyor, işimize bakıyor, Muğla için ve davamız için çalışmaya devam diyoruz."

Bakmadan Geçme