Memleket Partisi Muğla milletvekili adaylarını tanıttı

Memleket Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili adaylarını, Muğla İl Teşkilatı'nda düzenlenen toplantıda tanıttı. 

  • 998

Gerçekleşen programa il ve ilçe yöneticileri ile Memleket Partisi Muğla Milletvekili adayları Süleyman Dinçberk, İbrahim Şimşek, Canan Karaosmanoğlu, Osman Kurtuluş, Buse Tokaç, Ümit İftar ve Subutay Akça katılım sağladı. Milletvekili adaylarının kendini tanıttığı etkinlikte, projeleri ve çalışmaları hakkında da bilgilendirmede bulundular.

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak genel seçimlerin önemine vurgu yapan Memleket Partisi Muğla Milletvekili adayları Süleyman Dinçberk, İbrahim Şimşek, Canan Karaosmanoğlu, Osman Kurtuluş, Buse Tokaç, Ümit İftar ve Subutay Akça yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

“İDDİAMIZI BU SEÇİMDE ORTAYA KOYACAĞIZ”
Kendilerini iddialı olarak gördüklerini söyleyen Memleket Partisi Muğla İl Başkan Vekili İsmail Fidan, şunları söyledi:
“Muğla'da Memleket Partisi'nin 28. Dönem milletvekili aday listemiz ile kendimizi iddialı görüyoruz. Bizim hakkımızda sağda, solda laf edenlere de bu iddiamızı bu seçimde ortaya koyacağız. Ben bu seçimlerin Muğla'da kimsenin kimseye zarar vermeden, birlik beraberlik içinde sona ereceğine inanıyorum. Hiç kimsenin ayağına taş değmesin. Bütün adaylarımız ve bütün siyasi partiler bir birlerine hakarete varan bir şeyler söylemeden bu seçimi bitirmemizi talep ediyorum. Bunu da istiyorum. Yarın seçimlerden sonra burada herkesin bir birinin yüzüne gayet rahat bakması gerektiğine inanıyorum. Fazla ateşlenmek, ileriye gitmek bizim gibi insanlara yakışmaz. Ahlaklı bir seçim olmasını diliyorum.”

Bakmadan Geçme