KURBANLIKLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Fethiye'de hizmet veren Celep Memiş Kıl, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık satışlarına devam ediyor. Karaçulha Mahallesi Çalıca Mevkii ve Seydikemer'in Seki Mahallesi'nde bulunan satış yerlerinde kurbanlık hayvanların kesim hizmeti de verilecek.

  • 1860
TAKİP ET

Kurban Bayramı dolayısıyla koyun, keçi ve dana satışlarının devam ettiğini kaydeden Celep MemişKıl'ın oğlu Ahmet Kıl, Seki Mahallesi'ndeki meralarda yetişen kurbanlıkların veteriner kontrolünde olduğunu ifade etti. Özenle yetiştirilen kurbanlıkları halkın beğenisine sunduklarını söyleyen Kıl, satış yerinde ayrıca kesim hizmeti vereceklerini de sözlerine ekledi.

Ahmet Kıl yaptığı açıklamada, “Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık hayvanlarımızSeydikemer'in Seki Mahallesi'ndeki meralarda yetişmektedir. Hepsi veteriner kontrolünden geçmektedir. Seki ve Karaçulha mahallelerindeki satış yerlerimizde kesim hizmeti de sunacağız. Yılların tecrübesi ile halkımıza hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Bizlere güvenen ve tercih eden halkımıza desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.

Kurbanlık satış yerinde alışveriş yapan İsmail Avcı, “Yıllardan bu yana kurbanlıklarımızı Celep MemişKıl'dan alıyoruz. Güvendiğimiz bir işletme. Kurbanlıkların hepsi veteriner kontrolünde. Etleri lezzetli olduğu için sürekli tercih etmekteyiz” dedi.

Bakmadan Geçme