Koyuncu: 'Taşyaka Pazarı Çok Daha Güzel Hale Gelecek'
Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Taşyaka Pazarı'nda pazarcı esnafını ziyaret ederek pazar alanındaki eksikliklere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Perşembe Pazarı’nda esnafla bir araya gelen Koyuncu, pazar yerinin konum açısından avantajlı bir noktada bulunduğunu ancak üzerinin kapatılması gerektiğini söyledi.
Mustafa Koyuncu açıklamasında, “Bugün Perşembe Pazarı’ndaki pazarcı esnafımıza hayırlı olsun dilemek için çıktık. Tabii ki esnaflarımızın bazı eksikleri var. Belediyemiz bünyesinde de bunların yapılacağını zaten biliyoruz. Kendilerine de bunları aktardık. İlerleyen günlerde pazarın daha hareketli olacağını hepimiz görüyoruz. Lokasyon olarak da çok iyi bir yer. Olanak olarak da çok iyi bir yer. Üzeri de kapandığı takdirde çok güzel bir pazarımız olacak. Allah’ın izniyle en kısa zamanda buraya tekrar geleceğiz” dedi.
Taşyaka Pazarı’nda faaliyet gösteren esnafın da özellikle yaz aylarında sıcak hava, kış aylarında ise yağış ve rüzgar nedeniyle üstü kapalı pazar alanı talebinde bulunduğu öğrenildi.