Koylardaki Yapılaşma Masaya Yatırıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın Sekretaryasını ve ev sahipliğini yaptığı Fethiye Turizm Konseyi'nin Ağustos ayı toplantısında koylardaki yapılaşma, körfez kirliliği ve alg patlaması ile EMITT 2020 ve Travel Turkey fuarları ele alındı.

  • 886
TAKİP ET

Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli'nin başkanlığında 7 Ağustos Çarşamba günü FTSO Meğri Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Muğla Büyükşehir Belediyesi adına Erdi Filiz, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, FETOB Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Uysal, YDA Dalaman Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Orçun Songur, FETAV Müdürü Dilek Dinçer, FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Dim, Turizm Danışma Bürosu Yetkilisi Güler Uymaz, SKAL Fethiye Derneği Başkanı Uğur Serindağ, Fethiye Güç Birliği Şirketi ardına Selamettin Yılmaz, DTO Yönetim Kurulu Danışmanı Mehmet S. Ekici, Ölüdeniz Turizm Kooperatifi adına Musa Ünsal ile FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu katıldı.

Toplantıda, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Danışmanı Mehmet Sıtkı Eskici, Hamam koyu, Küçük Sarsala, Sıralıbük gibi Fethiye ve civarı koylarda yapılaşmaya ilişkin uydu görüntülerinin de yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi. Fethiye Turizm Danışma Bürosu'ndan Güler Uymaz konuyla ilgili Müze Müdürlüğü ve Anıtlar Yüksek Kurulu'na yazı yazılarak girişimde bulunulabileceğini kaydetti.

Konsey toplantısında körfez kirliliği ve alg patlamasıyla ilgili alınan tedbirleri ve bundan sonraki aşamada neler yapılabileceği de değerlendirildi.

Travel Turkey Turizm Fuarı ile EMİTT 2020'ye hazırlıkların ve katılımın da ele alındığı konsey toplantısında, bölgede düzenlenen fuar, festival ve etkinliklerin yer alacağı ortak takvim oluşturulması konusunda görüş birliğine varıldı.

Bakmadan Geçme