Karşıdan karşıya geçmeye çalışan genç kız hayatını kaybetti

Fethiye'de Çatalarık Mahallesi'nde Osman Kaya Bulvarı üzerinde bisikleti ile karşıdan karşıya geçmek isteyen genç kıza araç çarptı. Bisiklet sürücüsü 20 yaşındaki Niran Güvel olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilirken, otomobil sürücüsü gözaltına alındığı bildirildi.

  • 20844
TAKİP ET

Akşam saatlerinde Çatalarık Mahallesi Osman Kaya Bulvarı üzerinde trafik kazası meydana geldi. Bisikletle karşıdan karşıya geçmeye çalışan 20 yaşındaki Niran Güvel'e o sırada Dalaman istikametine gitmekte olan Cantürk Dömentepe (24) idaresindeki 09 DE 645 plakalı araç çarptığı ifade edildi.

Görgü tanıklarının anlattığına göre trafik ışıklarına gelmesine rağmen hızını kesmeyen araç bisikleti ile karşıya geçmeye çalışan Niran Güvel'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle Niran Güvel ve bisikleti savruldu. 24 yaşındaki Cantürk Dömentepe idaresindeki 09 DE 645 plakalı otomobilin ise 25-30 metre sonra durabildiği belirtildi. Edinilen bilgilere göre kazada Niran Güvel feci şekilde hayatını kaybetti. 2018 yılında Fethiye Belediye Fen Lisesi mezunu olan Niran Güvel'in, İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Vatandaşların ihbarı sonucu olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada hayatını kaybeden Güvel'in yakınları sinir krizi geçirirken, Cantürk Dömentepe gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, sorusturma sonucunda sürücü Dömentepe tutuklandı.

Yorumlar 1
Bekir Yazıcı 07 Ekim 2020 16:47

Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabırlar versin. Dün o bölgeden geçerken Mobesa kamerası olmadığından şikayet etmiştim. Bu kazayı olmasa da bir çok kazayı engelleyebilme ihtimali var kameranın.

Bakmadan Geçme