'KANLI NİGAR' FETHİYE'DE SAHNELENDİ

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde usta oyuncu aynı zamanda tiyatro yönetmeni Müfit Kayacan tarafından kaleme alınan 'Kanlı Nigar' müzikali sanatseverlerle buluştu.

  • 1230
TAKİP ET

Türk tiyatrosunun en önemli eserlerinden, usta oyuncu aynı zamanda tiyatro yönetmeni Müfit Kayacan tarafından kaleme alınan "Kanlı Nigar" müzikali, sanatseverlerle buluştu. Özer Olgun Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen oyun büyük alkış topladı.
“KANLI NİGAR OYUNU ÖDÜL ALDI”
Yeşilköy Eğitim Kültür Dayamışıma Derneği Başkanı Gürhan Arıtürk, “Yeşilköy Halk Tiyatrosu'nun oyuncusuyum. Bu tiyatro 1960'lı yıllarda Yeşilköy'de bulunan köy gençlerinin piyeslerle başladığı 80'li yıllarda ise bu jenerasyonun devraldığı oluşumun devamı. Biz de 15 yıldır Yeşilköy'de her yıl 4 gecelik festivaller düzenliyoruz. Halk da 4 gece boyunca tiyatroya doyuyor. Gecede 4, 5 bin kişilik inanılmaz bir seyirci grubumuz var. 2008 yılında ise dernek kurdum. Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Müfit Kayacan bizleri çalıştırdı. Onun da destekleriyle her yıl farklı oyunlar sergiliyoruz. Aynı zamanda Kanlı Nigar oyunu Marmaris'te ödül aldı” dedi.
“BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM”
Ünlü sinema ve televizyon oyuncusu Müfit Kayacan ise, “Bugün için heyecanlıyım. Çocukluğumda Yeşilköy'de bulundum. Ne mutlu ki köyümde sadece köy halkından oluşan bir ekiple çalışıyorum. Onlarla olmak benim için çok anlamlı. Şuan için aktif tiyatroyla bir bağım yok fakat tiyatrodan vazgeçemiyorum. Kendi köyümün oyunu ile burada olmaktan çok mutluyum.

Bakmadan Geçme