İYİ PARTİ 3. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR

İyi Parti'nin 3. kuruluş yıldönümü Fethiye'de de kutlandı. İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen kutlama etkinliğine yoğun bir ilgi oldu. İyi Parti'nin kuruluş yıldönümü etkinliğinde pasta kesimi de gerçekleştirildi.

  • 1029
TAKİP ET


Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; İyi Parti'nin Türk siyasi tarihinde dengeleri değiştirdiğini kaydeden İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, ideolojilerinden ödün vermeden bugünlere geldiklerini vurguladı. Sürekli halkın içinde olduklarının altını çizen İlçe Başkanı Çoban, parti olarak iyi bir ivme yakaladıklarını söyledi.

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban yaptığı açıklamada, “Partimiz kuruluşunun 3. yıldönümünü kutluyor. 25 Ekim 2017'de, Türk siyasi tarihinde dengelerin yeniden değişeceğine inanıyorduk. Partimizin ideolojisi demokrat ve Türk milliyetçiliği olmuştur. Bu düşüncelerimizden hiçbir sapma yaşamadan bugünlere gelmiştir. Yoğun bir programımız var. Sürekli sahadayız ve mahallelerimizi geziyoruz. Şu anda iyi bir ivme yakaladık. Partimize yoğun bir katılım olmaktadır. Tüm halkımızın mübarek Mevlid Kandilini de kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme