Gençliğin Bayramı Fethiye'de Coşkuyla Kutlandı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Fethiye Şehir Stadı'nda düzenlenen kutlamalarda öğrencilerin sergilediği renkli gösteriler büyük alkış aldı. Şiirler, halk oyunları ve spor gösterileriyle bayram coşkusu doruğa ulaşırken, gençler Atatürk'ün emanetine sahip çıktıklarını bir kez daha gösterdi.
Fethiye’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları büyük bir coşku ve yoğun katılımla devam etti. İlçe genelinde başlayan kutlamaların merkezi bu kez Fethiye Şehir Stadı oldu. Türk bayraklarıyla donatılan statta binlerce vatandaş, öğrenci ve aileler bayram heyecanını hep birlikte yaşadı. Törene Fethiye Kaymakamı Fatih Akkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Belediye Başkan Vekili Ali Özgür Kullukçu, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende gençlerin hazırladığı gösteriler izleyenlerden tam not aldı. Aileler çocuklarının gösterilerini gururla izledi.
Program kapsamında Kaymakam Akkaya gençlerin ve vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.
Öğrencilerin okuduğu duygu yüklü şiirler, 19 Mayıs ruhunu tribünlere taşırken, halk oyunları ekiplerinin sergilediği yöresel gösteriler kutlamalara ayrı bir renk kattı. Kutlamalarda sporun farklı branşlarında hazırlanan gösteriler ise büyük beğeni topladı. Güreşten jimnastiğe, judodan okçuluğa kadar birçok dalda sahne alan genç sporcular, performanslarıyla izleyenleri hem gururlandırdı, hem de heyecanlandırdı.
Bayram programı boyunca statta sık sık alkışlar yükselirken, gençlerin sergilediği performanslar 19 Mayıs ruhunu bir kez daha güçlü şekilde hissettirdi.