Geleneksel kahvaltı programına yoğun katılım oldu

Fethiye Kırçiçekleri Derneği, her yıl geleneksel hale getirdiği Öğretmenler Günü kahvaltı programını bu yıl da gerçekleştirdi. Denizatı Restoran'da gerçekleşen etkinliğe Dağların Sultanları Kadın Efeler halk oyunları gösterileri ile renk kattı.

  • 1030
TAKİP ET

Lise çağındaki kız öğrencilere burs sağlayan Fethiye Kırçiçekleri Derneği, her yıl düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü kahvaltı etkinliğini bu yıl da gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın olduğu programa dernek yöneticileri, emekli öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı. Öğretmenliğin önemine vurgu yapılan organizasyonda emekli öğretmenler, hatıralarını da anlattılar.

Konu hakkında açıklama yapan Fethiye Kırçiçekleri Derneği Başkanı Neriman Şal, “Fethiye Kırçiçekleri Derneği olarak geleneksel hale getirdiğimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü kahvaltı programını bu yıl da düzenledik. Çünkü üyelerimizin büyük çoğunluğu öğretmen. Yoğun bir katılım oldu, çok mutluyuz. Anı paylaşımları yapıyoruz. Her yıl aksatmadan bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Öğretmenlerimiz toplumun mimarıdır. Geleceğimizi inşa ediyorlar. Bu yüzden onlara saygımız sonsuz. Atatürk'ün yolunda, izinde bu günlere geldik; aynı şekilde devam edeceğiz” dedi.


Bakmadan Geçme