Gazete Şah'a Ziyaretler Devam Ediyor

Geçtiğimiz günlerde SED Medya bünyesine katılan Gazete Şah'ı ziyaret eden Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Basın Enformasyon Muğla Bölge Müdürü Sezgin Sağun ve Basın İlan Kurumu Muğla Şube Müdürü M. Ali Köseoğlu yenilenen yüzü ile Gazete Şah'ın Muğla'ya yeni bir soluk getirdiğini belirtti.

  • 2406
TAKİP ET

Ziyarette SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, SED Medya Genel Koordinatörü Sıdıka Zeybek Kölemen, Gazete Şah Yazı İşleri Müdürü Cem Kaytan hazır bulundu. Ziyarette konuşan Basın İlan Kurumu Muğla Şube Müdürü M. Ali Köseoğlu; “Gazete şah ailesinin SED Medya ailesine katılması dolayısıyla tebriklerimizi iletiyoruz. Fethiyede gazetecilik adına önemli bir vazifeyi yerine getiren SED Medya'nın Şah gazetesi ile birlikte Muğla'ya da girmiş olması Muğla gazeteciliği açısından inşallah güzelliklere vesile olur diye düşünüyorum. Malumunuz son zamanlarda özellikle yazılı basınla ilgili olarak durumlar çok da iç açıcı değil genel olarak medya ve basınla ilgili sıkıntılar yaşansa da en büyük sıkıntıyı kuşkusuz geleneksel basın yani gazeteler yaşıyor. Hal böyleyken günümüzde bazı gazeteler kapanırken Muğla'mızın köklü gazetelerinden Gazete ŞAH hayatiyetini SED Medya ile devam ettiriyor olması memnuniyet verici. İnşallah Muğla basını açısından Türkiye basını açısından güzelliklere vesile olur tüm yazı işleri ailesine tüm gazetenin emek verenlerine teşekkür ediyoruz başarılar diliyoruz. “dedi.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Basın Enformasyon Muğla Bölge Müdürü Sezgin Sağun'dayaptığı konuşmada; “Öncelikle Seda beye ve ekibine hayırlı olsun diyorum. SED Medya grubu Fethiye'de faaliyetine devam ederken Muğlada da böyle bir faaliyete girmesi bizleri sevindirdi inşallah güzel işler yapacağına inanıyoruz Fethiyede hem TV olarak hemde gazete olarak çalışmalarını yakından takip ediyoruz burada da Muğlaya olumlu katkılar yapacağına iyi ve güzel işler başaracağından eminim. Seda bey ve ekibine tekrardan hayırlı olsun diyorum. Muğla'mıza merkez ilçemize hoş geldiniz diyorum. ”dedi.
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “ Şah gazetesini SED medya bünyesine katarak Muğla'dayız, gazetecilik sektöründe en büyük çözüm ortaklarımız basın ilan kurumu aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı iletişim daire başkanlığı sevgili müdürlerim bizlere ziyarette bulundular. Sarf etmiş oldukları güzel sözlerden dolayı teşekkür ediyorum. Benim son birkaç gündür vermiş olduğum demeçlerde de olduğu gibi biz gazetecilik yapmaya geldik buraya tekrar söylüyorum yayın hayatına devam eden gazeteleri ve gazetecileri yermek değildir amacımız ama farklı bir soluk getirmek amacıyla Muğla'dayız tıpkı Fethiyede olduğumuz gibi burada da güzel bir şekilde gazetecilik yapmam gibi bir isteğimiz var. Tekrar müdürlerime geldikleri için teşekkür ediyorum. ”dedi.


Bakmadan Geçme