FTSO Başkanı Çıralı'dan 'Dörtlü Masa'ya Ziyaret

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve yönetim kurulu üyeleri SED Medya, Fethiye TV, Ayyıldız Gündem ve Fethiye Haber Bülteni'nin oluşturduğu ortak yayın platformu 'Dörtlü Masa'yı ziyaret etti. Çıralı, yerel medyanın güç birliğini takdir ederek, oluşumun basın kirliliğinin önüne geçeceğine inandığını söyledi.

Youtube Kanalı
Abone Ol

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Fethiye'de yerel medya kuruluşları arasında işbirliğini güçlendirmek amacıyla kurulan ortak yayın platformu 'Dörtlü Masa'yı ziyaret etti. SED Medya, Fethiye TV, Ayyıldız Gündem ve Fethiye Haber Bülteni tarafından oluşturulan 'Dörtlü Masa' platformunda basın mensuplarıyla bir araya gelen Çıralı, hem 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı, hem de ortak yayın platformunun hayırlı olmasını diledi.

Konuşmasına Göcek'te meydana gelen orman yangınına değinerek başlayan Başkan Osman Çıralı, 'Öncelikle yangından dolayı Fethiye'mize, Göcek'imize geçmiş olsun diliyorum. Yeşilin en yoğun olduğu Göcek'imizin korunması gerekiyor. Yangının kısa sürede kontrol altına alınmasında emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara, itfaiye ve orman teşkilatımıza teşekkür ediyorum' dedi.

'Dörtlü Masa' oluşumunu memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Çıralı, 'Bugün özellikle sizleri ziyaret etmek istedik. Dörtlü Masa'da dört ekibin bir arada olması çok güzel. Bu güç birliğini kutluyor, hayırlı olmasını diliyorum' diye konuştu. Yerel basının Fethiye için büyük önem taşıdığını vurgulayan Çıralı, 'Basın bizler için çok önemli. Fethiye için çok önemli. Böyle bir birliktelik güzel bir adım olmuş. Tek tek dolaşmak yerine birlikte hareket etmeniz sizlere güç katmış' ifadelerini kullandı.İnternet haberciliğinde yaşanan bilgi kirliliğine de dikkat çeken Çıralı, 'İnternet gazeteciliğiyle birlikte ciddi bir basın kirliliği oluştu. Bu birlikteliğin bunun önüne geçeceğine inanıyorum. O yüzden bu oluşumu ayrıca kutluyorum' dedi.

FTSO Başkanı Osman Çıralı, 'Basın olmadan hiçbir şey olmuyor. Biz kendimizi tanıtamıyoruz. Sizler sadece haber yapmıyor, Fethiye'nin, bölgemizin, turizmin ve ticaretin gelişmesine de büyük katkı sağlıyorsunuz. Bu nedenle Fethiye'de görev yapan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyorum' ifadelerini kullandı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme