FODER Başkanı Bülent Uysal, Gastro Fethiye'de öğrencilerin ödüllerini verdi
Ulusal Gastro Fethiye Festivali kapsamında düzenlenen yemek yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Fethiye Otelciler Birliği (FODER) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Uysal takdim etti.
Fethiye’de düzenlenen Ulusal Gastro Fethiye Festivali, gastronomi dünyasını ve genç şef adaylarını bir araya getirdi. Festival kapsamında gerçekleştirilen yemek yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerine kavuştu.
Başarılı öğrencilere ödüllerini Fethiye Otelciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Uysal verdi. Gençlerin heyecanına ortak olan Uysal, gastronomi alanında yetişen öğrencilerin turizm sektörü için büyük önem taşıdığını vurguladı.
Türkiye’nin farklı illerinden lise ve üniversite öğrencileri ile profesyonel şeflerin katıldığı festival, yarışmaların yanı sıra yemek gösterileri ve sektörel buluşmalarla da dikkat çekti.
Organizasyonda emeği bulunan Şef Mavi ve Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği’ne teşekkür edilirken, festivalin bölge turizmine ve gastronomi alanındaki gelişime katkı sağlamaya devam edeceği ifade edildi.