Fethiyespor'un Eski Yöneticisi Cengiz Yıldırım Son Yolculuğuna Uğurlandı
Fethiyespor'un eski yöneticilerinden Cengiz Yıldırım, 60 yaşında hayatını kaybetti. Yıldırım, düzenlenen cenaze töreninin ardından Çatalarık Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Fethiyespor’un eski yöneticilerinden Cengiz Yıldırım, sağlık sorunları nedeniyle 60 yaşında yaşamını yitirdi. Yıldırım’ın vefatı, Fethiyespor camiasında üzüntüyle karşılandı. Yıldırım için öğle namazına müteakip Tokgöz Camii’nde cenaze namazı kılındı.
Kılınan namazın ardından Yıldırım’ın naaşı Çatalarık Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze törenine Fethiyesporlu yöneticilerin yanı sıra FODER Başkanı Bülent Uysal, FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası önceki dönem başkanı Mehmet Soydemir, turizmci Hikmet Selçuk ile iş ve spor camiasından çok sayıda isim ve Yıldırım’ın yakınları katıldı.