Fethiye sokaklarında müzik sesi: Çağatay Fazıl Akgün gönüllere dokunuyor
İstanbullu sokak müzisyeni Çağatay Fazıl Akgün, sağanak yağışların ardından yüzünü gösteren güneşi fırsat bilerek Fethiye sokaklarında müziğini icra etti. Akgün, Fethiyelilerin sokak müziğine büyük ölçüde olumlu yaklaştığını söyledi.
İstanbullu sokak müzisyeni Çağatay Fazıl Akgün, 12 yıldır yaşadığı Fethiye’de sokak müziği yaparak ve çeşitli mekanlarda sahne alarak geçimini sağlıyor. Everest Müzik Grubu ile de müzik çalışmalarını sürdüren Akgün, sağanak yağışların ardından bugün havanın güneşli olmasını fırsat bilerek enstrümanını alıp sokağa çıktı.
Fethiye’de sokak müziğine ilginin yoğun olduğunu ifade eden Akgün, “Fethiye’de yaşayan insanların büyük bir çoğunluğu sokak müziğini güzel karşılıyor. Elbette sevmeyenler de oluyor ama 10 kişiden 9’u müziği seviyor ve destek oluyor” dedi.