Fethiye Perşembe Pazarında Sakinlik Hakim
Fethiye Perşembe pazarı esnaflarından Kader Gülkısa, şu an için pazarın sakin olduğunu belirtiyor. Gülkısa, pazara gelen müşteri sayısının diğer pazarlara göre daha az olduğunu ve henüz tam bir hareketliliğin olmadığını söylüyor.
Fethiye’de Pazar esnaflarından Kader Gülkısa, yaptığı açıklamada ise;“Perşembe pazarı diğer pazarlara göre sakin. Şuan herhangi bir canlılık ve heyecan yok ama eylül ekim ayları okullar açıldığında daha canlılık olacağını söylediler.
Geçtiğimiz pazarlara göre daha iyi ama daha çok fazla bilen insan olduğunu düşünmediğim için biraz sakin. Çok fazla yoğunluluk yok şuanlık. Bir yıl böyle devam edeceğini sonrasında hareketleneceğini düşünüyoruz.
Ölüdeniz, Fethiye, Taşyaka gibi güzel bir yere pazar yerimiz açıldı. Karpuzu Acıpayam’dan getiriyoruz. Kilogramı 12 – 10 tl arası değişiyor. Kavun da aynı şekilde, kilosu 20 tl. Karpuz dayanmayan bir meyve, gün geçtikçe içleri boşalıyor. Karpuz sezonu iki hafta bir ay arasında bitmek üzere. Ama kavunun daha zamanı var.” dedi.