Fethiye Kadın Efeler Derneği'nden 30 Ağustos Zafer Bayramı Şöleni
Fethiye Kadın Efeler Derneği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla anlamlı bir şölen etkinliği düzenlendi. Etkinlik, açılış konuşmasının ardından Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Fethiye Kadın Efeler Derneği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla anlamlı bir şölen etkinliği düzenlendi. Etkinlik, açılış konuşmasının ardından Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Şölende, marşlar çalındı ve coşkuyla şarkılar söylendi. Fethiye halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, duygu dolu anlara sahne olurken, renkli görüntülerle de dikkat çekti. Katılımcılar Zafer Bayramı coşkusunu doyasıya yaşarken, etkinlik boyunca birlik ve beraberlik vurgusu ön plandaydı.
Fethiye Kadın Efeler Derneği Başkanı Mihriban Aslan yaptığı açıklamada,” Zafer Haftası sebebiyle Fethiye Kadın Efeler Derneği olarak Zafer Şenliği düzenliyoruz. Derneğimiz, milli duyguları yaşatmak amacıyla kurulmuş olup, vatansever Türk kadınlarını temsil etmektedir. Yeni neslimiz, geleceğimiz olan gençlerimiz ve çocuklarımızın, milli duygularını kaybetmemesi ve her zaman bu duygularla büyümesi için bu tarz etkinlikler düzenliyoruz." dedi