Fethiye'de Volkan Konak anısına duygu dolu gece
Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen saygı konserinde, usta sanatçı Volkan Konak'ın eserleri yankılandı geceye protokol ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
31 Mart 2025 yılında hayatını kaybeden Karadeniz müziğinin güçlü sesi Volkan Konak anısına düzenlenen saygı konseri, Fethiye’de duygu dolu anlara sahne oldu. Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gecede, sanatçının unutulmaz eserleri müzikseverlerle buluştu.
Fethiye Belediyesi Kent Orkestrası’nın sahne aldığı konserde, “Coverman” performansıyla dinleyicilere özel anlar yaşatıldı. Gecede tenor saksafon ve kavalda Ufukhan Kobul, klasik gitarda Tolga Yusuflu sahne alırken, solist Mustafa Selçukoğlu güçlü yorumuyla izleyicilerden tam not aldı.
Duygusal anların yaşandığı konserde, Volkan Konak’ın hafızalara kazınan eserleri hep bir ağızdan seslendirildi. Salonu dolduran vatandaşlar, zaman zaman şarkılara eşlik ederek sanatçıyı özlemle andı.
Geceye Fethiye Belediyesi Başkan vekilleri, meclis üyeleri, belediye çalışanları ve CHP Kadın Kolları’nın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun ilgi gören konser, Fethiyelilerin sanatçıya duyduğu sevgi ve saygıyı bir kez daha gözler önüne serdi.