Fethiye'de Turist Sayısındaki Azalma Gümüş Takı Satışlarını Etkiliyor
Fethiye'de gümüş takı satışı yapan Erdal Sarıgül, turist sayısındaki azalma ve çelik takıların gümüş satışlarına etkisini değerlendirdi. Yerli ve yabancı turistlerin tercihleri de farklılık gösteriyor.
Muğla’nın turistik ilçesi Fethiye’de gümüş takı satışı yapan Erdal Sarıgül, bu sezon turist yoğunluğundaki düşüşün satışlara etkisini değerlendirdi. Sarıgül, “Vallahi şu an sezon sıkıntılı geçiyor. Turist memleketimize, yöremize çok az geldi. Bekliyoruz bakalım” dedi.
Sarıgül, turistlerin genellikle künye, bileklik ve zincir gibi modelleri tercih ettiğini, yerli müşterilerin ise daha çok yeni çıkan ürünlere yöneldiğini belirtti. Piyasadaki çelik takıların gümüş satışlarını etkilediğini ifade eden Sarıgül, “Çelik biraz daha fiyat olarak uygun.