Fethiye'de müzik 'geri dönüşümle' hayat buluyor
Muğla'nın Fethiye ilçesinde Çalıca Kapalı Pazaryeri'nde kurulan ikinci el pazarında, müzik aletlerini ikinci el olarak alıp onararak tekrar satışa sunan Ahmet Vecihi Bingöl, hem geri dönüşüme katkı sağlıyor hem de uygun fiyatlı enstrüman arayanlara çözüm sunuyor.
Ortaca’da ikamet eden ancak beş yıldır Fethiye’de pazarlarda hizmet verdiğini belirten Ahmet Vecihi Bingöl, “Benim işlerim oldukça iyi. Neden derseniz, ikinci elden enstrümanları; kırık, dökük, bozuk, çalınamayacak durumda olanları satın alıyorum.
Onları kendi evimde atölyemde onarıyorum, yeniliyorum, ekonomiye kazandırıyorum. Bir nevi geri dönüşüm yani” dedi.
Fiyatların da piyasaya göre çok daha uygun olduğunu söyleyen Bingöl, “Yani yarı yarıya daha az oluyor. Fethiye’den çok memnunum. Fethiye’nin her pazarına gidiyorum. Aşağı yukarı oldukça güzel bir müşteri portföyümüz var” ifadelerini kullandı.
En çok bağlama ve gitar sattığını belirten Bingöl, bunun yanında yedek parça ve aksesuar gibi ürünlerin de rağbet gördüğünü dile getirdi.