Fethiye'de İlk ve Tek Poligon Hizmete Açıldı
Fethiye'de ilk ve tek olma özelliği taşıyan Fethiye Poligon, düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi. Açılış yoğun katılımla gerçekleşti.
Fethiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan ve ilçedeki ilk ve tek poligon olan Fethiye Poligon, yoğun katılımla gerçekleştirilen açılış töreniyle hizmete açıldı. Mart 2025’te başlayan hazırlık sürecinin tamamlanmasının ardından yapılan açılışta vatandaşların ilgisi dikkat çekti.
Fethiye Poligon’un kurucu ortağı ve genel müdürü Semih Erten, açılışta yaptığı açıklamada sürecin başarıyla tamamlandığını belirterek,
“Mart 2025 yılında başladığımız süreç sonlandı ve açılışımızı yaptık. Yoğun bir katılım oldu. Fethiye Poligon olarak hizmet veriyoruz. Misafirlerimizi her zaman bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Poligonun işleyişi hakkında bilgi veren Erten,
“Misafirlerimiz kendi silahları ve kendi mermileriyle gelebiliyor. Bunun yanında burada kendi silahlarımız da bulunuyor. Müşterilerimiz geldiklerinde kayıtlarını alıyoruz, ardından atışlarını yaptırıyoruz. Her atışta bir eğitmen ve bir nezaretçi bulunuyor” dedi.
Sosyal alanların da yer aldığını belirten Erten,
“Atışların dışında, üst katta bulunan kafe alanımızda misafirlerimiz keyifli vakit geçirebilir. Tüm Fethiye halkını bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Fethiye’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan poligonun açılış kurdelesi; Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Veli Uysal, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve katılımcılar tarafından kesildi.