Fethiye'de Güvençoğlu Tekstil'de okul kıyafetleri hazır
Fethiye'de 25 yıldır hizmet veren Güvençoğlu Tekstil'in sahibi Ömer Güvenç, okul kıyafetleri konusunda velilere seslendi. Güvenç, kıyafetlerin hazır olduğunu, fiyatların ise piyasa koşullarına göre uygun seviyede tutulduğunu belirtti.
Fethiye’de 25 yıldır okul kıyafetleri ve personel formaları üreten Güvençoğlu Tekstil’in sahibi Ömer Güvenç, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde velilere çağrıda bulundu. Okul kıyafetleriyle ilgili yanlış anlaşılmalar olduğunu ifade eden Güvenç, “Teklif denildiğinde, bir okulun tüm öğrencilerinin aynı ürünü kullanması anlaşılmalı.
Milli Eğitim Bakanlığı doğrultusunda her okulun kıyafetleri mağazamızda hazır. Velilerimiz ve öğrencilerimiz gelip kıyafetlerini rahatlıkla temin edebilir” dedi. Okul kıyafetlerinin pahalı olduğu yönündeki algının doğru olmadığını söyleyen Güvenç, şu bilgileri verdi: “Bir öğrenci haftada 2-3 kıyafetle okulunu rahatlıkla tamamlayabilir.
Piyasada hazır giyim ürünleriyle kıyaslandığında bizim fiyatlarımız daha uygun. Okul kıyafetlerinin tamamı 1.800 – 2.500 TL arasında temin edilebiliyor.
Örneğin lacoste tişörtlerimiz 320 liradan başlayıp 400 liraya kadar çıkıyor. Ürünlerimiz birinci kalite, kanserojen madde içermeyen kumaşlardan üretiliyor.
Kesim ve dikimini kendi bünyemizde yapıyoruz, her ürünümüze de garanti veriyoruz.” Müşterileri hiçbir zaman mağdur etmediklerini vurgulayan Güvenç, “Ürünlerde bozulma ya da yıpranma durumunda velilerimizin yanında oluyoruz.
Gerekli her türlü desteği sağlıyoruz. Fethiye ve Seydikemer genelindeki tüm okullara hizmet veriyoruz.