Fethiye'de Erkek Kuaförü Alagöz sezonu değerlendirdi

Fethiye'de 25 yıldır berberlik yapan Osman Alagöz, bu sezon yabancı turist sayısında yüzde 70'lik bir düşüş yaşadıklarını, ancak kendi müşteri kitlesi sayesinde işlerden genel olarak memnun olduğunu söyledi.

Fethiye'nin köklü berberlerinden Osman Alagöz, sezonu değerlendirdi. 25 yıldır bölgede hizmet veren Alagöz, 'Sezon bu yıl normaldi ama genel olarak bütün turistler önce tıraş parasını sordular, sonra tıraş oldular. Bunun sebebi, herkesin fiyat artışlarından rahatsız olması bence' dedi. Alagöz, 'Kış sezonuna girdik. Şu anda işler Allah'a şükür, eski olduğum için iyi. Yani kötü değil. Kendi bir müşteri kitlem var' diye konuştu.


Alagöz, gençlerin genellikle kenarları kısa, üstleri uzun modelleri tercih ettiğini, orta yaş grubunun ise klasik kesimleri tercih ettiğini dile getirdi. Osman Alagöz, 'Yerli halkımız arasında fiyatlardan şikayetçi olanlar var, ama bu bizim elimizde değil' ifadelerini kullandı.

Öte yandan Alagöz, yaklaşan yılbaşı döneminde kuaförlerde, özellikle erkek berberlerinde zam olabileceğine dikkat çekti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme