Fethiye'de bu kermes sadece alışveriş için değil, aynı zamanda bir yardım eli
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı (FETAV) bünyesinde faaliyet gösteren The 3C's Çalış Children's Charity Grubu tarafından organize edilen Çalış İlkbahar Kermesi, bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti.
Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan FETAV Müdürü Dilek Dinçer, kermesin yılda iki kez düzenlendiğini belirterek, “Bu etkinlik yılda iki defa FETAV bünyesinde The 3C’s Çalış Children’s Charity Grubu tarafından organize ediliyor. Bir Noel pazarı, bir de ilkbahar kermesi olmak üzere iki etkinlik düzenleniyor.” dedi.
Dinçer, bu yılki Çalış İlkbahar Kermesi’ne büyük ilgi olduğunu vurgulayarak, “Tezgâhlarımız iki ay öncesinden satıldı. Hava da çok güzel. Başta biraz nem vardı ama esintinin gelmesiyle alışveriş ortamı daha keyifli hale geldi.” ifadelerini kullandı.
Elde edilen tüm gelirin tamamen çocuklar için harcandığını belirten Dinçer, “Gelirler FETAV’ın özel bir hesabında toplanıyor ve çocukların sağlığı, tedavileri ve eğitimi için okullara destek olarak kullanılıyor. Biz bu anlamlı etkinliğin paydaşı olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.