Fethiye'de bahar havası Çalış İkinci El Pazarı'nı canlandırdı
Fethiye Çalış'ta 15 günde bir kurulan ikinci el pazarı, uygun fiyatlı ürünleriyle vatandaşlardan ilgi görüyor. Bu hafta Günlükbaşıspor tarafından organize edilen pazarda stant açan Rüstem Yörük, satışların havanın güzelleşmesiyle birlikte arttığını söyledi.
Fethiye Çalış Mahallesi’nde 15 günde bir kurulan ikinci el pazarı, her bütçeye hitap eden ürün çeşitliliğiyle hem alıcıların hem de satıcıların yüzünü güldürüyor.
Bir hafta Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV), bir hafta ise Günlükbaşıspor tarafından kurulan pazarda bu hafta organizasyonu Günlükbaşıspor üstlendi.
Pazarda stant açan Rüstem Yörük, her bütçeye uygun ürünler sunduklarını belirterek, “2. el pazarında oyuncaktan saate, gözlükten birçok farklı ürüne kadar geniş bir yelpazede satış yapıyorum. Herkes bütçesine göre bir şeyler bulabiliyor” dedi.
Hava koşullarının satışlara doğrudan etki ettiğini ifade eden Yörük, “Dün sağanak yağış vardı, bugün ise hava çok güzel. Fethiye zaten cennetin bir köşesi. Cennet dedikleri yer dünyada Fethiye. Sabah saatlerinde biraz durgundu ama havanın açmasıyla birlikte kalabalık arttı, satışlar da güzel gidiyor” diye konuştu.