Fethiye'de ADD Gönül Dostları Korosu'ndan muhteşem konser
Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen Gönül Dostları Türk Sanat Müziği konseri, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Şef Şule Bozok yönetimindeki koro, seslendirdiği eserlerle izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.
Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gönül Dostları Türk Sanat Müziği konseri, bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi. Bahri Üçok Parkı’nda düzenlenen konser gecesinde sanatseverler Türk sanat müziğinin sevilen eserleriyle buluştu. Gecede sahne alan ADD Gönül Dostları Türk Musikisi Korosu, seslendirdiği birbirinden özel eserlerle izleyenlerden büyük alkış aldı.
Koro Şefi Şule Bozok, konser öncesinde yaptığı açıklamada sezonun son etkinliğiyle sahnede olduklarını belirterek duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bozok, “Bu sezon derneğimizin son etkinliği olarak biz çıktık sahneye. Topluluğumuz birbirinden güzel Türk müziği eserleri hazırladı. Gördüğünüz gibi çok kalabalık bir katılım var. Dostlarımız bizim yanımızda. Çok mutluyuz. İnşallah başarılı bir akşam ve güzel bir konser olacak” ifadelerini kullandı.
Konserin ev sahibi olan Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Filiz Topçu ise dernek olarak kültür ve sanat etkinliklerine büyük önem verdiklerini söyledi. Topçu, “Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Gönül Dostları Türk Sanat Müziği koromuzu, Şule Bozok şefliğinde dernek bahçemizde bulunan Bahri Üçok Parkı’nda gerçekleştiriyoruz” dedi.
Konuşmasında Anneler Günü’ne de değinen Topçu, başta Zübeyde Hanım olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Topçu, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım başta olmak üzere tüm şehit annelerimizin ve fedakar annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, saygı, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.