Fethiye'de 41 mahalle için ortak hedef: Birlikte hizmet
19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Fethiye'de görev yapan mahalle muhtarları, Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret etti. Belediye Meclis Salonu'nda muhtarları ağırlayan Karaca, 41 mahallenin sorunlarını ortak akıl ve işbirliğiyle çözmek için çalıştıklarını belirterek, 'Hiç kimsenin siyasal görüşlerine bakmadan, oy verdi-vermedi demeden herkesi kucaklayarak bu güzel şehirde birlikteliği sağladık' dedi.
19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Fethiye’de görev yapan mahalle muhtarları, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen buluşmada Karaca, muhtarların gününü kutlayarak mahallelerin sorunlarının çözümünde ortak hareket etmenin ve dayanışma içinde çalışmanın önemine dikkat çekti.
İki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatan Karaca, görev süresi boyunca muhtarlarla uyum içerisinde çalışmaya önem verdiklerini ifade etti. Fethiye’nin 41 mahallesinde hizmetlerin etkin şekilde yürütülmesi ve vatandaşların sorunlarının çözüme kavuşturulması için muhtarlarla birlikte hareket ettiklerini belirten Karaca, bu işbirliğinin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini vurguladı.
“41 mahallemizin sorunlarını birlikte çözüyoruz”
Muhtarlarla kurulan güçlü iletişimin yerel hizmetlere önemli katkı sunduğunu belirten Başkan Karaca, “İki dönemdir belediye başkanlığı yapan bir şahıs olarak, muhtarlarımızla birlikte bu güzel şehrimize uyumlu bir şekilde güzel hizmetler yapmak için mücadele veriyoruz. Yine bu dönem çok uyumlu bir şekilde 41 mahalle muhtarımızla birlikte, 41 mahallenin sorunlarını çözmek için hep birlikte çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
“Oy veren-vermeyen ayrımı yapmadan hizmet edilmeli”
Muhtarların görev yaptıkları mahallelerde siyasi görüş ayrımı gözetmeden bütün vatandaşlara eşit yaklaşması gerektiğini vurgulayan Karaca, hizmet anlayışlarının temelinde herkesi kucaklamanın bulunduğunu söyledi. Karaca, “Her zaman söylediğim gibi sen-ben ayrımı yapmadan, hiç kimseye oy veren-vermeyen ayrımı yapmadan bölgelerinde hizmet yapmalarını talep ediyorum. Bizler belediyemizde böyle yapıyoruz. Hiç kimsenin siyasal görüşlerine bakmadan, oy verdi-vermedi demeden herkesi kucaklayarak bu güzel şehirde birlikteliği sağladık. Hep birlikte, bütün siyasal görüşteki insanlarla ve partilerle birlikte bu şehrimize hizmet ediyoruz. Ben muhtarlarımızdan da bunu talep ediyorum. Onlar da o yönde gidiyorlar zaten” dedi.
“Muhtarlarımız halkın desteğini alıyor”
Fethiye’de uzun yıllardır görev yapan muhtarların bulunduğunu belirten Karaca, mahalle sakinlerinin muhtarlara gösterdiği ilginin ve desteğin dikkat çekici olduğunu ifade etti. Birçok muhtarın 10-20 yıldır görev yaptığını hatırlatan Karaca, muhtarların mahallelerinde elde ettikleri seçim başarılarının vatandaşlarla kurdukları güçlü bağın göstergesi olduğunu dile getirdi. Mahallelerde yürütülen çalışmalar ve katıldıkları etkinlikler sırasında muhtarlara yönelik ilgiyi gözlemlediklerini belirten Karaca, mevcut birlikteliğin önümüzdeki dönemde de sürmesini beklediğini söyledi.
“Bu şehre birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz”
Konuşmasının sonunda muhtarlarla işbirliği içerisinde çalışmayı sürdüreceklerini belirten Başkan Karaca, Fethiye’ye ortak bir anlayışla hizmet etmenin önemini yineledi. Karaca, “Ben tekrardan muhtarlarımıza kalan süreç içerisinde birlikte yürümeyi ve bu güzel şehrimize birlikte hizmet etmeyi Allah bizlere nasip etsin diliyorum ve günlerini kutluyorum” ifadelerini kullandı.