Fethiye'de 3 Günlük Elektrik Kesintisi: Karaçulha ve Çamköy'de Saatlerce Elektrik Olmayacak
Muğla'nın Fethiye ilçesinde 11, 12 ve 13 Mayıs 2026 tarihlerinde planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle özellikle Karaçulha ve Çamköy mahallelerinde birçok sokak ve cadde elektrik kesintisinden etkilenecek.
Yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre planlı bakım ve şebeke yenileme çalışmaları kapsamında kesintiler her gün saat 10.00 ile 16.30 arasında uygulanacak.
11 Mayıs Pazartesi Fethiye Elektrik Kesintisi
11 Mayıs Pazartesi günü Karaçulha Mahallesi’nde;
Kösebükü Caddesi, Palamutlar Sokak, Karakaklık Sokak, 337 Sokak, 331 Sokak, 329 Sokak, Adnan Menderes Bulvarı ve Şehit Mustafa Gökdal Caddesi çevresinde planlı elektrik kesintisi uygulanacak.
12 Mayıs Salı Fethiye Elektrik Kesintisi
12 Mayıs Salı günü yine Karaçulha Mahallesi’nde;
Şehit Mustafa Gökdal Caddesi, Adnan Menderes Bulvarı, Yayla Caddesi, 416 Sokak, 329 Sokak, 331 Sokak, 422 Sokak, 420 Sokak, 424 Sokak, 426 Sokak, Cumhuriyet Bulvarı, 410 Sokak, 428 Sokak, 323 Sokak, 325 Sokak, 317 Sokak ve Bölükçam Caddesi’nde elektrik kesintisi yaşanacak.
13 Mayıs Çarşamba Fethiye Elektrik Kesintisi
13 Mayıs Çarşamba günü ise Karaçulha ve Çamköy mahallelerinde kesinti uygulanacak.
Karaçulha Mahallesi’nde;
219 Sokak, 221 Sokak, 224 Sokak, 223 Sokak, Alparslan Türkeş Caddesi, Doktor Devlet Bahçeli Çalıca Bulvarı, 151 Sokak, Mehmet Kocatepe Caddesi, Komşu Caddesi, 227 Sokak, 231 Sokak ve 153 Sokak çevresi kesintiden etkilenecek.
Çamköy Mahallesi’nde ise Alparslan Türkeş Caddesi, Hacallar Sokak ve Komşu Caddesi’nde planlı elektrik kesintisi yapılacak.
Yetkililer, çalışmaların şebeke yenileme ve bakım kapsamında gerçekleştirileceğini belirtirken, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için gerekli tedbirleri önceden almaları istendi.