Fethiye Çamköy'de Şeff Pizza Açıldı Sınırsız Pizza Konseptiyle Hizmete Başladı
Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Çamköy Mahallesi'nde Şeff Pizza adlı yeni bir işletme düzenlenen törenle kapılarını açtı. Açılışa çok sayıda vatandaş katılırken, kurdele kesimini Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanı Hüseyin Mukyen gerçekleştirdi.
Oktay Çokacar, yaptığı açıklamada, bölgeye yeni bir lezzet noktası kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Çamköyümüzde böyle bir işletme açmaya karar verdik ve burayı kazandırmayı amaçladık. Herkesin güzel ve lezzetli pizzalar yiyebileceği bir ortam oluşturmaya çalıştık. İnşallah hayırlı olur” dedi.
Müşteri memnuniyetine öncelik verdiklerini belirten Çokacar, farklı hizmet konseptleri sunduklarını da kaydederek şunları söyledi: “Sınırsız konseptimiz var. Ayrıca tek tek konseptimiz de mevcut. Sınırsız konseptte pizza ve içecek sınırsız şekilde sunuluyor. İsteyen, istediği kadar yiyebiliyor. Bu hizmetimiz 385 TL karşılığında sunuluyor.”
Şeff Pizza, Çankaya Mahallesi’nde, BİM ve ŞOK marketlerin karşısında, 37/A.1 numaralı adreste hizmet veriyor. Açılışın ardından vatandaşlar, farklı çeşitlerde hazırlanan pizzaları tatma fırsatı buldu.