Fethiye Akmaz Plajı'na Bayram Yoğunluğu: 'Fiyatlar Uygun, İlgi Büyük'
Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Fethiye Belediyesi'ne bağlı Akmaz Plajı, Kurban Bayramı tatilinde yerli turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Özellikle sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar, bayram tatilini deniz ve güneşin tadını çıkararak geçiriyor.
Fethiye Belediyesi Akmaz Plajı İşletme Sorumlusu Cansu Deveci, bayram döneminin yoğun geçtiğini belirterek, tesisin vatandaşlardan olumlu dönüşler aldığını söyledi. Deveci, “Belediyemizin plajı iki haftadır açık ve bayram dönemi yoğun şekilde geçiyor. Sahilimiz ise çok güzel.
Fiyatlar uygun, hizmet ise güzel. Biz işletmemizde personel olarak güzel ve pozitif çalışıyoruz, işimizi severek yapıyoruz. Çevre de çok temiz olduğu için vatandaşlar gelmek istiyor. Geçen yıla göre fiyatlarımız aynı seviyede. Herkesin Kurban Bayramı kutlu olsun” dedi.
Bayram tatili için Fethiye’yi tercih eden ziyaretçiler de plajdan memnun kaldıklarını ifade etti. Ferit Koçak, “Burası çok güzel. Fiyatlar da uygun seviyede. Bu plaja sıklıkla geliyorum ve beğeniyorum. Tatil için geldim ve tatilimi burada yapıyorum. Herkesin bayramı kutlu olsun” diye konuştu.
Eskişehir’den tatile gelen Eda Altıntaş ise Akmaz Plajı’nın huzurlu atmosferine dikkat çekerek, “Eskişehir’den geliyorum ve burayı çok seviyorum. Tesis çok güzel ve tam kafa dinlemelik bir mekan. Fiyatlar ise çok uygun. Keyifli bir yer, herkese tavsiye ederim” ifadelerini kullandı.
Bayram tatilinde yoğunluğun arttığı Fethiye sahillerinde özellikle uygun fiyatlı ve temiz plajlar vatandaşların ilk tercihleri arasında yer alıyor.