Fethiye 39 Dereceyi Gördü

Türkiye'de, Kuzey Afrika üzerinden gelen sıcak hava akımının etkisi Fethiye'de de görülmeye başlandı. En yüksek hava sıcaklığının 39 derece ölçüldüğü Fethiye'de, sıcaklığın artmaya devam edeceği kaydedildi. Ölüdeniz'de pandemi nedeniyle plajın yasak olması yüzünden vatandaşlar denizi uzaktan seyretmek zorunda kaldı.

  • 1842
TAKİP ET

Fethiye ve çevresinde sıcak hava etkisini göstermeye başladı. Hava sıcaklığının 39 dereceye çıktığı Fethiye'de Ölüdeniz'e gelen yerli ve yabancılar sahilde güneşlenmenin ve denize girmenin yasak olmasından dolayı plaja uzaktan bakmak zorunda kaldılar. Yamaç paraşütü pilotları sezon hazırlığını deneme uçuşları yaparak sürdürürken sahilde gezinti yapan turistler de bu uçuşları heyecanla izlediler.
Jandarma ekiplerinin Ölüdeniz ve çevresinde devamlı kontroller yaparken denize giren bazı vatandaşlara cezai işlem uyguladığı öğrenildi. Antalya'dan Ölüdeniz'e gelen Hande Utku, denize girmek istediğini havanın çok sıcak olduğunu söyleyerek “burası Antalya'dan daha sıcak. Pandemi nedeniyle denize giremiyorum” dedi.

Bakmadan Geçme