Eray Çiçek Güven Tazeledi

AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı kongresinde mevcut başkan Eray Çiçek güven tazeledi.

  • 1266
TAKİP ET

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre; AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı'nın 7. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Menteşe Spor Salonu'nda yapılan kongrede mevcut başkan Eray Çiçek güven tazeleyerek tekrar ilçe başkanlığına seçildi.
AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek ise, "Yükümüz ağır, sorumluluğumuz yüksek. Son yerel seçimde Cumhur İttifakı'nın desteğiyle 13 ilçenin 7'sini aldık. Güzel Menteşe'miz için tarım ve turizm projelerine ağırlık vereceğiz. Sandras projesi tamamlandığında su problemi ortadan kalkacak. Yolumuz sevgi, davamız Menteşe'dedir. Bu bir bayrak yarışıdır. Ortak akıl ile çalışacağız" diye konuştu.
AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, kongreleri bu ay tamamlayacaklarını belirterek, "Hizmet etmek için makama ihtiyaç yoktur. 2019 yılındaki seçimlerde başarıya imza attık. Bir dahaki seçimde ise Muğla Büyükşehir ile birlikte ilçe belediye başkanlıklarının tamamını kazanacağız" dedi.
AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla ise kongrenin hayırlı olmasını diledi.
Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde Eray Çiçek başkanlığa seçilerek güven tazeledi.
AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek'in yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;
Ahmet Üğe, Ahmet Zeybek, Alperen Üzer, Beralp Bilgihan, Binnaz Uyanık, Cansu Mertoğlu, Cemil Demirtaş, Coşkun Akyol, Erdal Çelebi, Esat Kanal, Gökhan Çapar, Günnur Koçar, Halil İbrahim Uysal, Haydar Bedel, İrem Batıbeki, İsmail Şimşek, Mustafa Algan, Mustafa Çulha, Osman Öztürk, Öner Altaş, Öznur Genek, Ramazan Ertel, Saadettin Hergün, Serap Kanmaz, Sertaç Soğancı, Talat Atasoy, Yasemin Çoban, Yaşar Köroğlu ve Zeynep İlhan

Bakmadan Geçme