En acı uğurlama

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde 'Ölüm Kavşağı' olarak da adlandırılan Atakent Kavşağı'nda meydana gelen kazada yaralanan öğrencilerden Fethiye Devlet Hastanesi'ne ağır yaralı olarak kaldırılan Ayşe Korkut (17) tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

  • 14643
TAKİP ET

15 yaralıdan Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 4 öğrencinin tedavileri sürüyor. Ayşe Korkut'un ölüm haberi ailesini yasa boğarken, Fethiye Cumhuriyet Savcısı hayatını kaybeden genç kızın cenazesini geniş çaplı otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Fethiye Devlet Hastanesi Morgu'ndan kızının tabutunu cenaze aracına yerleştirmeye yardım eden baba Murat Korkut için en acı uğurlama oldu.

Kazayı duyan öğrencilerin yakınları Fethiye'deki devlet hastanesine koştu. Kazada ağır yaralanan Ayşe Korkut (17) ile diğer yaralılardan Çağhan Özüdoğru (17), Uğur Kara (16), Sıva Kaba (16), Kaan Çağrı Can (15) Fethiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Ayşe Korkut tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, diğer yaralıların tedavisi sürüyor. Ayşe Korkut'un hayatını kaybetmesi üzerine Fethiye Cumhuriyet Savcılığı olaya el koydu. Fethiye Devlet Hastanesi Morgu'nda yapılan ön incelemenin ardından genç kızın cenazesi geniş çaplı inceleme ve araştırma için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cenazenin morgdan alınıp, Büyükşehir Belediyesi cenaze otosunayerleştirilmesi sırasında acılı baba Murat Korkut için en acı uğurlama olayı yaşandı. Sarıgerme'de turistik bir tesiste çalıştığı öğrenilen ve acı haberi orada alıp, Fethiye Devlet Hastanesi'ne koşan Murat Korkut büyük şok içerisinde tabutu cenaze aracına koydu.

Çok sayıda yakını babayı sakinleştirmeye çalışırken, olayla ilgili soruşturmanın Dalaman Cumhuriyet Savcılığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından sürdürüldüğü öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Dalaman'da sabah saatlerindeözel bir kolejde eğitim gören öğrencileri taşıyan 48 S 5561 servis minibüsü, Atakent Kavşağı'na geldiğinde Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne ait 48 EG 985 plakalı kamyon ile kavşakta çarpıştı. Kazada 15 kişi yaralandı, can pazarı yaşandı.

Bakmadan Geçme