CHP'li Yücel, 'Adaylığım Devam Ediyor'

Fethiye'de 19 Ocak Pazar günü yapılacak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe kongresi heyecanı yaşanırken CHP Fethiye İlçe Başkanı adaylarından Ahmet Selim Yücel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisinin adaylıktan çekildiğine dair söylentilerin olduğunu ancak bu söylentilerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

  • 1280
TAKİP ET

CHP'nin Fethiye İlçe Kongresinde heyecan yükseliyor. Geçtiğimiz aylarda ilçe başkanlığı için adaylıklarını açıklayan Ahmet Selim Yücel, Mehmet Demir ve Ulaş Yavuz 19 Ocak Pazar günü yapılacak kongrede başkan seçilebilmek için çalışmalarını yürütüyor.
Kongre çalışmalarını sürdürdüğü günlerde bilgi kirliliğinin olduğuna dikkat çeken Ahmet Selim Yücel, kendisinin CHP Fethiye İlçe Başkanlığı adaylığından çekildiğine dair söylentilerin olduğunu belirtti. Bu söylentilerin gerçeği yansıtmadığının altını çizen Ahmet Selim Yücel, kendi sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Yücel yaptığı açıklamada; “Merhaba, dünden beri oluşan bilgi kirliliğini önlemek adına, CHP Fethiye İlçe Başkan adaylığımız devam etmektedir ve başka bir adayla birleşme vs söz konusu değildir... Partimizi bir adım ileriye götürmek adına çabalarımızı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Desteğiniz ve sabrınız için teşekkür ederim...” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme