CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan Fethiye'de parti örgütüyle buluştu
CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan, Fethiye'de bir dizi ziyaret kapsamında CHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve partililerle bir araya geldi. Özcan, yeni parti programını sahada anlatmaya başladıklarını söyledi.
CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan, Fethiye’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. CHP Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret eden Özcan, İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve partililer tarafından karşılandı. Parti binasında düzenlenen buluşmada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Ziyarette konuşan Milletvekili Gizem Özcan, yoğun bir meclis temposunun ardından Muğla ve ilçelerinde saha çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. CHP’nin il ve ilçe kongreleri ile kurultay sürecini geride bıraktığını ifade eden Özcan, Genel Başkan Özgür Özel’in rekor oyla yeniden seçildiğini hatırlattı.
Kurultayın ardından parti programının hazırlandığını vurgulayan Özcan, “Türkiye’nin 81 ilinde sahadan gelen verilerle oluşturulan programımızı artık sahada, örgütlerimizle birlikte anlatıyoruz. Eğitimden sağlığa, ekonomiden çevreye kadar her alanda ne yapacağımızı somut şekilde halkımızla paylaşıyoruz” dedi.
CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ise Milletvekili Özcan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Muğla’nın ve Türkiye’nin sesi olan milletvekilimizi ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bugün birlikte çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik. Bölgemizin sorunlarını ve çözüm önerilerini kendisiyle değerlendirme fırsatı bulduk” ifadelerini kullandı.