CHP Fethiye İlçe Başkanı Koyuncu, 'Biz de Görevden Alınmayı Bekliyoruz'
CHP Genel Merkezi'nin aralarında Muğla'nın da bulunduğu 26 il başkanını görevden alma kararının ardından CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, kararın beklenen bir gelişme olduğunu belirterek, 'Butlan ekibiyle çalışmayacağını söyleyen herkes görevden alınıyor. Biz de bekliyoruz.' dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nin 26 il başkanı, il yönetimi ve disiplin kurulunu görevden alma kararı siyaset gündeminde geniş yankı uyandırdı. CHP Sözcüsü Müslim Sarı'nın yaptığı açıklamaya göre, görevden alınan isimler arasında CHP Muğla İl Başkanı Nail Kızıl da yer aldı.
Kararın ardından değerlendirmelerde bulunan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, sürecin kendileri açısından sürpriz olmadığını ifade etti.
Koyuncu, yaptığı açıklamada, 'Beklenen bir karar. İlçeler arasında da beklenen bir karardı. Butlan ekibiyle çalışmayacağını söyleyen herkes görevden alınıyor. Biz de bekliyoruz.' ifadelerini kullandı.