CHP'den Fethiye'de sahaya tam kadro çıkış
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Türkiye genelinde başlattığı saha çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı da sahaya inme kararı aldı. İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, saha çalışmalarına hız vereceklerini açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin aldığı karar doğrultusunda Türkiye genelinde başlatılan saha çalışmaları kapsamında Fethiye’de de hareketlilik başladı. CHP Fethiye İlçe Başkanlığı, Mayıs ayının ilk iş gününde grup toplantısını ilçe binasında gerçekleştirirken, toplantıya Belediye Başkanı Alim Karaca, parti yöneticileri ve belediye meclis üyeleri de katıldı.
İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, saha çalışmalarına daha yoğun bir şekilde başlayacaklarını belirtti. Koyuncu, “Bugün Mayıs ayının ilk iş günü olması dolayısıyla grup toplantımızı parti binamızda yapıyoruz. Zaten sahadaydık, sokaktaydık. Ancak bu süreçte çalışmalarımıza daha da hız vereceğiz” dedi. Geçtiğimiz günlerde taksici esnafıyla bir araya geldiklerini ifade eden Koyuncu, toplantının ardından da esnaf ziyaretlerine devam edeceklerini vurguladı.
Gün içerisinde belediye meclis üyeleriyle değerlendirme toplantısı yapacaklarını belirten Koyuncu, akşam saatlerinde ise yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirileceğini kaydetti. Parti teşkilatının tüm kademeleriyle sahada olacağını dile getiren Koyuncu, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte önümüzdeki 15 günlük sürecin planlanacağını ifade etti.