CEVİZ ''LİGE KADAR HAZIR OLACAĞIZ''

3. Lig 2. Grup hazırlıklarını Fethiye Şehir Stadında sürdüren Fethiyespor'da takımın lige kadar hazır olacağı ifade edildi. Afyon kampında antrenman yapılan sahaların zemin bozukluğu yüzünden sakatlanan Erdi Bakırcı ve Turgay An'ın iyileşmesine çalışıldığı Fethiyespor'da, lig başlayana kadar bir kaleci ile bir stoperin daha kadroya katılacağı öğrenildi. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, Başkan Esat Bakırcı ve yönetim kurulunun takımla yakından ilgilendiğini, çalışmaların oldukça iyi olduğunu ve lige kadar takımın hazır hale geleceğini bildirdi.

  • 1325
TAKİP ET

Bu yıl 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Cumartesi günü Fethiye Şehir Stadında Muğlaspor ile bir özel karşılaşma daha yapacak. Lacivert beyazlılar ligin ilk maçını oynayacağı Erokspor'un provasını Muğlaspor önünde gerçekleştirecek. Fethiyespor bir kaleci ve bir stoper almayı da planlarken, Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde günde çift idman yapan lacivert beyazlı futbolcular, ligin bir an önce başlamasını bekliyor. Afyon kampının yararlı geçtiği, özel maçlarla Fethiyespor'un ideal 11'inin belirlenmeye başladığı kaydedilirken, sakatlığı devam eden Erdi Bakırcı ve Turgay An'ın lig maçlarına kadar iyileşeceği belirtildi. Fethiyespor'da kaptanlık görevine Sabri Turgut ile Erdi Bakırcı getirilirken, takımdaki uyum ve takımdaşlığın en üst düzeye geldiği belirtildi. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, Afyon kampının yanı sıra hazırlık maçlarını değerlendirerek, her hafta daha iyiye gidiyoruz. Eksiklerimizi görüp tedbirler aldık. Sahamızda oynayacağımız ilk Erokspor maçının provasını sahamızda Cumartesi günü Muğlaspor ile yapacağız. Tüm taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz'' dedi.

''PROVA CUMARTESİ GÜNÜ''
Ceviz; ''Kampımız çalışma temposu olarak iyi geçti ancak çalıştığımız sahaların zeminlerinde sıkıntı vardı. Afyon'a 16 tane çok güzel saha yapılmış. Sahalar sertti. Çukurlar vardı. Bu sene bakımını yapamamışlar. Erdi'nin sakatlığı sahadan kaynaklanıyor. Biz yepyeni bir takım kurduk. Özellikle hem genç hem de tecrübeli oyuncularımızın birbirine alışmaları gerek. Bir de kendi gruplarında şampiyonluğu oynayan Osmaniye, Diyarbakır özellikle 2. Ligde çok iyi bir takım kuran Manisa belediyeye karşı bir de Yozgat'a karşı oynadık. Bu maçlarımızda ilk yarılarında bazen ikinci yarıları iyi geçti. Tabi kaçırdığımız veya hatalı yediğimiz goller oldu. Sonuçlardan ziyade biz takımımızın her geçen gün daha iyiye gittiğini gördük, eksiklerimizi gördük ve yeni gelen genç oyuncularımız tecrübe kazandılar. Son oynadığımız Muğla maçında da bazı oyuncularımızı görme adına hem de yüklemeyi çok yaptığımız için birer devre oynatarak oyuncularımızı dinlendirmeyi düşündük. Bir tane kendi kalemize attık. 2-0 oldu, ikinci yarı 2-1 olduk. Hatta 3-2,4-2'yi yakalayacak pozisyonlarımız vardı. Ben özellikle Muğla maçının ikinci yarısını çok beğendim. Oyuncularımızı da tebrik ettik. Bize takımın vermiş olduğu görüntü önümüzdeki maçlara da umut verdi. Bizim takımımız yetenekli genç oyunculardan kurulu. Takımımızın temeli olan bizi lige taşıyacak olan oyuncularımız da her geçen gün uyum adına ligin de ciddiyetindeyiz. Cumartesi günü akşam 20.00'de Fethiyee Şehir Stadında oynayacağımız Muğla maçında Erokspor maçının provasını yapacağız. Bu maçın takımımız adına iyi geçeceğini düşünüyorum. Biz Fethiye camiasının beğeneceği, destek vereceği bir takım kurduk. Başta yönetim kurulumuz ve Esat Bakırcı Başkanımızın da destekleriyle bu sezonu iyi geçireceğimize inanıyorum. Teknik arkadaşlarımızla birlikte takım adına gayretliyiz'' dedi.
''3 OYUNCU ALACAĞIZ''

Teknik Direktör Mustafa Ceviz, takımda performans gösteremeyen oyuncular ile yolların ayrılabileceğini ifade ederek; ''Biri kaleci biri stoper bir de orta sahaya olmak üzere 3 oyuncu daha transfer edebiliriz'' dedi. Ceviz; ''Gurbetten gelen bir oyuncu arkadaşımızın performansı hiç üst düzeye çıkmadı, onunla da konuştuk ve büyük bir ihtimalle ayrılacağız, Çünkü biz verimli olan oyuncularla ilerlemek istiyoruz. Başka gidecek oyuncumuz yok hatta yeni oyuncu gelecek, bir tane kaleci alacağız iki kaleci sayı olarak yetmiyor. 3 tane lazım, alt yapıdan genç kalecimiz şu anda çalışmada. Onun dışında bir tane stoper mevkiine, orta sahaya da gurbetçi arkadaşımızın yerine genç bir oyuncu düşünüyoruz. Ben takımıma güveniyorum'' dedi.

''SORUN AŞILACAK''
Geçen yıldan bazı oyuncuların alacaklarına karşı takıma temlik koydurmaları ve transfer yasağı ile karşı karşıya kalınması nedeniyle profesyonel Şube Sorumlusu Cem Tufan'ın mevcut kadro ile anında toplantı yapıp bilgilendirmede bulunduğunu ifade eden Teknik Direktör Mustafa Ceviz; ''Oyuncularımızın bu konudan etkilenmemesi için Başkanımız ve yöneticiler ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Haberler doğru ancak Fethiyespor bu sorunlarını en kısa sürede aşacaktır'' dedi. Ceviz; ''Geçen sezondan alacaklı olan oyuncular avukatlar arıcılığıyla federasyona ve icraya gitmişler. Tabi lisanslarla ilgili haber çıktı, haberler doğru fakat bizim yöneticimiz profesyonel şube sorumlumuz Cem Tufan Bey bu yazı bize geldikten sonra oyuncularımızla birlikte bir toplantı yaptı ‘Fethiyespor bu durumu aşacaktır, hiç kimsenin endişesi olmasın' dedi. Takımımızın bu konuda herhangi bir endişesi yok. Biz liglerin başlamasına kadar hazırlıklarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz. Fethiyespor Başkan ve yönetim kurulu hemen her sorunu çözmek için titiz şekilde çalışıyor'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme