'Bu görüntü Fethiye'ye yakışmıyor'

Sosyal medyada bir kullanıcının paylaştığı, '37 bin nüfuslu ilçenin yolcu durağı, burası da 100 bin nüfuslu turistik ilçenin merkezi durağı' başlıklı paylaşım tüm vatandaşların ilgisini çekti. 

  • 9442
TAKİP ET

Bilecik'e bağlı 37 bin nüfusa sahip Bozüyük'te klimalı duraklar ile Fethiye'deki durağı yan yana koyan sosyal medya kullanıcısı, bu görüntünün dünyanın gözde turizm merkezi olan Fethiye'ye yakışmadığını belirtti. Konu hakkında yetkililere seslenen vatandaş, düşüncelerini şu şekilde ifade etti;
“Burası, Fethiye şehir içi minibüslerinin toplu taşıma merkezi. Durak, işte bu fotoğrafta gördüğünüz, derme çatma yer. Yağmurda ne kadar ıslanmadan durabilirsiniz bu yerde. Bu yeri, minibüsçüler kooperatifi görmüyor mu?Toplu taşıma ile ilgilenen belediye görevlileri de mi görmüyorlar? Yolcunun parasını almasını biliyorsunuz, kartı olmayanlara 4 TL yazmasını biliyorsunuz… Yüz binlerce TL'lik araçlar alıyorsunuz da bu yolcuların duraklarını neden insana yakışan bir ortama getirmiyorsunuz. Buradan yetkililere başta Fethiye Kaymakamı, Belediye Başkanı, Minibüsçüler Kooperatifi Başkanına sesleniyorum. Lütfen Fethiye'ye ve bu durakları kullanan yolculara yakışan fiziki ortamlar hazırlayın. Birçok ilde klimalı, ısıtmalı, kapalı duraklar varken bu görüntü Fethiye'ye yakışmıyor.”

Yorumlar 1
Mustafa Çevlik 09 Aralık 2019 13:00

Alim baskanim En kisa zamanda fethiye ye yakiscak duraklari yapar

Bakmadan Geçme