Başkan Otgöz'den Çocuklara Müjde

'Her mahalleye bir oyun grubu' sözü veren Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, sözünü tutarak bugüne kadar çeşitli mahallelerde çocuklar için 80 adet oyun parkı yaptı. En son Döğer Mahallesi'nin oyun grubu tamamlanarak çocukların kullanımına açıldı.

  • 663
TAKİP ET

‘Her mahalleye bir oyun grubu' sözü veren Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, sözünü tutarak bugüne kadar çeşitli mahallelerde çocuklar için 80 adet oyun parkı yaptı. En son Döğer Mahallesi'nin oyun grubu tamamlanarak çocukların kullanımına açıldı.
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ilçe ve mahallelerdeki çocuklara verdiği sözü yerine getirmeye devam ediyor. ‘Her mahalleye bir oyun grubu' diyerek yola çıkan Başkan Otgöz, verdiği sözü yerine getirerek şimdiye kadar ilçeye bağlı mahallelerde toplam 80 oyun grubu yaptırdı.
“Çocuklarımıza yine bir müjdemiz var” diyen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “İlçe ve mahallelerdeki çocuklarımıza bir söz vermiştik. Özellikle pandemi sürecinde evde sıkılan çocuklarımızın rahatça oynayabileceği alanlar yaratmayı boynumuzun borcu olarak gördük. Bu kapsamda en son Döğer Mahallesi'ndeki oyun grubunu tamamladık. Pandemi sürecinde iyice özlediğimiz, evlerinden çıkamayan yarının geleceği çocuklarımız için ne yapsak azdır. Güle güle kullanın çocuklar” dedi.

Bakmadan Geçme